2020-06-02 13:28:01

Projekt „Ringišpil - prihvaćanje različitosti kroz učenje i igru – faza II“

Edukativne radionice u sklopu projekta „Ringišpil - prihvaćanje različitosti kroz učenje i igru – faza II“ ovoga se puta, zbog novonastalih okolnosti uzrokovanih pandemijom COVID-19, provode na daljinu.

 

Temeljni cilj radionice za djecu je promicanje socijalne uključenosti i jednakopravnosti djece s teškoćama u razvoju u odgojno-obrazovne ustanove. U našoj školi u projektu su sudjelovali učenici 1.a i 1.b razreda sa svojim učiteljicama Ljiljanom Hajdinović i Ivanom Vlahek. Hvala i roditeljima naših prvašića koji su također sudjelovali u projektu.

Ovim putem želimo pozvati i svu ostalu djecu da nam se pridruže u igri.

 

1. video snimak za provedbu online radionice u sklopu projekta: https://drive.google.com/file/d/1jhkI_vSCH_NZ_DRrP5jcTZqUrPeuI46Y/view?usp=drive_web

2. aplikaciju "Zavrti ringišpil": https://wordwall.net/hr/resource/2234493

U sklopu projekta „Ringišpil – prihvaćanje različitosti kroz učenje i igru – faza II“, financiranog od Ministarstva znanosti i obrazovanja, Udruga „Mali princ“ je kupila didaktičku opremu i dio opreme poklonila našoj školi koja je jedna od partnerskih organizacija na projektu. Didaktička oprema će se koristiti u radu s djecom s ciljem unapređenja provedbe aktivnosti i razvijanja dodatnih vještina.

 


Osnovna škola Stjepana Basaričeka Ivanić Grad