2022-06-15 17:56:12

Ako netko zna kako ilustrirati slikovnicu - zna STUDIO SIZE!

U našoj školi 9. lipnja 2022. od 17 do 19 sati održana je radionica ilustriranja nove slikovnice o psiću Rudiju koju su napisale male knjižničarke: Ena Hrga, Leonarda Hršak, Hana Jelovčan, Monika Gavran i Barbara Repač.

Radionica je bila pravo osvježenje za naše učenike, ali i za nas učitelje, a u mnogočemu se razlikovala od dosadašnjih. Ako se pitate po čemu, možemo nabrajati unedogled:  po načinu pripreme prezentacije, odabiru sadržaja prezentiranja i predavanja, dobnoj prilagodbi i motivaciji naših najmlađih polaznika radionice, stručnom, kvalitetnom, opuštenom, a opet profesionalnom pristupu…

Sigurno se pitate tko je održao ovu radionicu. To je bio Studio Size iz Zagreba i njihov stručni tim koji se sastoji od mladih ambicioznih i talentiranih umjetnika: Jurice Koletića, Ivana Fistrića i Petra Božića. Njihovi radovi nagrađivani su diljem svijeta, a ako niste znali, Jurica je pohađao baš našu školu. Na radionici je bila i Dora Prilika, također naša donedavna učenica, sada maturantica i talentirana buduća umjetnica u području likovne umjetnosti koja će biti naš vanjski suradnik za izradu ilustracija nove slikovnice.

Zahvaljujemo Jurici, Ivanu i Petru što su pored brojnih obaveza pronašli nekoliko sati za druženje s nama i što su nam poklonili korisne i zanimljive poklone.  

https://super1.telegram.hr/snaga/studio-size-razoruzao-je-svojim-brendingom-za-jedno-hrvatsko-brasno-doznale-smo-tko-su-ti-kreativni-ljudi/

https://www.instagram.com/studio.size/?hl=hr

Foto-galerija!


Osnovna škola Stjepana Basaričeka Ivanić Grad