Datum objave: 17. listopada 2025.
Kategorija: Naslovnica

16.listopada – Svjetski dan hrane

Učenici ekološke grupe naše škole napravili su svježe voćne sokove s jabukama, grejpom i mentom iz školskog vrta. Sokove su pripremili u blenderu.
  Kuhanjem voća i povrća uništavaju se brojni vitamini i korisni sastojci. Svježi sokovi od voća i povrća lako se pripremaju, bogati su vitaminima i mineralima i izvrsni za zdravlje.

Pročitajte još

Posjet muzeju

Posjet muzeju

Zavičajna zbirka Muzeja Ivanić-Grada s trenutnom lokacijom u muzejskoj čuvaonici u Dubrovačku Lijevom oduševila je učenike četvrtih razreda. Uz vodstvo kustosa, kroz zanimljivu priču o povijesti našega grada, učenici su vidjeli razne restaurirane predmete- spise,...

Učenice i učenici 6.b razreda obilježili su "Dan kruha i zahvalnosti" razgovorom o temi, te blagovanjem u učionici tijekom SR. Osvijestili smo važnost hrane za preživljavanje, te potrebu pokazivanja zahvalnosti na darovima iz prirode kao i potrebu umjerenosti u jelu i...

Skip to content