Datum objave: 17. listopada 2025.
Kategorija: Naslovnica

DAN KRUHA (i spretnosti, marljivosti, zajedništva i prijateljstva) u 3. a

Danas je bio divan dan. Obilježili smo Dan kruha i zahvalnosti za plodove Zemlje. No, danas je bio i dan marljivosti, spretnosti, suradnje i prijateljstva. Upravo zbog toga, sve je bilo još ukusnije i bolje.

Jedni su mutili sastojke za banana bread, drugi kuhali čajeve, dok su ostali pripremali slatke i slane tosteve.

Nakon toga, čak smo oprali i posuđe te pospremili i obrisali svoje stolove. A na kraju, kako i priliči, blagovali smo ono što smo s ljubavlju i pripremili.

Zahvaljujemo roditeljima, teti kuharici što nam je ispekla banana bread i bakama koje su ispekle i poslale slane i slatke delicije.

Bravo svi!

Pročitajte još

16.listopada – Svjetski dan hrane

16.listopada – Svjetski dan hrane

Učenici ekološke grupe naše škole napravili su svježe voćne sokove s jabukama, grejpom i mentom iz školskog vrta. Sokove su pripremili u blenderu.  Kuhanjem voća i povrća uništavaju se brojni vitamini i korisni sastojci. Svježi sokovi od voća i povrća lako se...

Posjet muzeju

Posjet muzeju

Zavičajna zbirka Muzeja Ivanić-Grada s trenutnom lokacijom u muzejskoj čuvaonici u Dubrovačku Lijevom oduševila je učenike četvrtih razreda. Uz vodstvo kustosa, kroz zanimljivu priču o povijesti našega grada, učenici su vidjeli razne restaurirane predmete- spise,...

Učenice i učenici 6.b razreda obilježili su "Dan kruha i zahvalnosti" razgovorom o temi, te blagovanjem u učionici tijekom SR. Osvijestili smo važnost hrane za preživljavanje, te potrebu pokazivanja zahvalnosti na darovima iz prirode kao i potrebu umjerenosti u jelu i...

Skip to content